YKSIÖ Pietarinkatu 15 B, Ullanlinna, Helsinki

Vuokrattu

Erittäin hyväkuntoinen yksiö hissitalon kuudennessa kerroksessa idyllisessä Ullanlinnassa. Vuokra xxx €/kk plus vesi xx €/kk ja sähkö kulutuksen mukaan. Taloyhtiölaajakaista sisältyy vuokraan.

Kauniissa valkoisessa designkeittiössä on massiivitammitasot, integroitu Siemens-astianpesukone, retrotyylinen musta jääkaappipakastin sekä Alessin hana. Keittiössä on keraaminen liesitaso ja kompaktin kokoinen yhdistelmäuuni: kiertoilmauuni/mikroaaltouuni/grilli.

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on valopeili, tammihyllyt, Alessin hanat sekä taitettavat tilaa säästävät suihkuseinät.

Säilytystilana ripustustangolla ja korihyllyillä varustettu valkoinen vaatekaappi, massiivitammisella liukuovella varustettu seinään upotettu vaatekaappi, kaappeja keittiössä ja eteisen oven yläpuolella sekä laatikosto työtason huoneenpuoleisella sivulla. Ulkoseinän entinen viileäkomero on muutettu valaistuksi hyllyköksi. Varustukseen sisältyvät myös sälekaihtimet sekä erillinen pimennysrullaverho.

Asunnon seinät on maalattu puhtaan valkoisiksi ja leveä ikkunalauta laatoitettu valkosävyisin lasimosaiikkilaatoin. Asuinhuoneessa on tammimosaiikkiparkettilattia, eteisen lattia on laatoitettu.

Taloyhtiössä on pesutupa erillisessä piharakennuksessa ja ullakolla varastotilaa.

Pietarinkatu 15, Helsinki
Maisema kattoterassilta
Taloyhtiön pesutupa

Tarkistamme luottotieto- ja ulosottorekisterin. Vaadimme vuokralaisiltamme puhtaat luotto- ja ulosottorekisteritiedot. Emme hyväksy Kelan tai kuntien takauksia. Edellytämme kotivakuutusta vastuuosineen. Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.