KOLMIO Kauppapuistikko 16 B, ydinkeskusta, Vaasa

Tarjotaan vuokralle parvekkeellinen kolmen huoneen asunto (74 m2), 3h+k+p+vh+kh+wc, Vaasan ydinkeskustasta, Kauppapuistikko 16 B, 6. krs.

Vuokrattu.

Vuokra xxx €/kk plus vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Yhden kuukauden vuokrakulujen suuruinen vuokratakuu, myös henkilötakaus on mahdollinen.

Erittäin hyvässä kunnossa oleva kolmio, joka huonejärjestyksensä puolesta sopii hyvin myös kimppakämpäksi. Erilliset kylpyhuone ja wc, lasitettu eteläparveke.

Koko taloyhtiö on täysin remontoitu ja asunto on uudistettu kauttaaltaan. Erittäin hyväkuntoiset vaaleat pinnat ja kodinkoneet (astianpesukone ja side-by-side-jääkaappipakastin). Kylpyhuoneessa REJ-designin pyyhekuivain ja lattialämmitys, pesukoneliittymä sekä erillinen suihku ja kylpyamme.

Asunto on valoisa ja selkeäpohjainen. Parveke on lasitettu. Lattiamateriaalit ovat mattavalkolakattu saarniparketti ja eteisessä sekä kylpyhuoneessa keraaminen laatta; seinät valkoisiksi maalatut, kylpyhuoneessa valkoinen kaakelilaatoitus. Suurissa ikkunoissa sälekaihtimet.

Talossa on hissi ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Asukkaiden käytössä on tilava pyörävaja, maksuttomat sauna, pesutupa, koneellinen kuivaushuone sekä askarteluhuone.

Lemmikit eivät ole sallittuja, ja tupakointi on ehdottomasti kielletty niin asunnossa kuin parvekkeella. Vaadimme virheettömät luottotiedot, emmekä hyväksy Kelan rajoitettuja takauksia. Kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan.

Asunto sijaitsee aivan Vaasan ydinkeskustassa korttelin päässä torilta, joten liikenneyhteyden ovat erinomaiset. Talossa on myös autohalli, josta vapautuu paikka sovittaessa (70 €/kk 1.7.2024 alkaen).

Tarkistamme luottotieto- ja ulosottorekisterin. Vaadimme vuokralaisiltamme puhtaat luotto- ja ulosottorekisteritiedot. Emme hyväksy Kelan tai kuntien takauksia. Edellytämme kotivakuutusta vastuuosineen. Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.