STUDIOASUNTO Kauppapuistikko 16A, ydinkeskusta, Vaasa

Vuokrattu

Tarjotaan vuokralle parvekkeellinen studioasunto (71 m2) Vaasan ydinkeskustasta, Kauppapuistikko 16 A, 6. krs.

Vuokra xxx €/kk plus vesi ja sähkö kulutuksen mukaan. Vesimittari. Yhden kuukauden vuokrakulujen suuruinen vuokratakuu, myös henkilötakaus on mahdollinen.

Koko taloyhtiö on täysin remontoitu ja asunto on uudistettu kauttaaltaan. Erittäin hyväkuntoiset vaaleat pinnat ja kodinkoneet (astianpesukone ja jääpalakoneella varustettu side-by-side-jääkaappipakastin). Kylpyhuoneessa REJ-designin pyyhekuivain ja lattialämmitys.

Asunto on valoisa ja selkeäpohjainen. Parveke on lasitettu. Lattiamateriaalit ovat mattavalkolakattu saarniparketti ja eteisessä sekä kylpyhuoneessa keraaminen laatta; seinät valkoisiksi maalatut, kylpyhuoneessa musta kaakelilaatoitus, Svedbergsin Oval 170 -kylpyamme sekä Alessin pesuallas, hana ja wc-istuin. Suurissa ikkunoissa sälekaihtimet. Keittiön voi kätevästi rajata paljeovella.

Talossa on hissi ja lämmitysmuotona kaukolämpö. Asukkaiden käytössä on tilava pyörävaja, maksuttomat sauna, pesutupa, koneellinen kuivaushuone sekä askarteluhuone.

Lemmikit eivät ole sallittuja, ja tupakointi on ehdottomasti kielletty niin asunnossa kuin parvekkeella. Vaadimme virheettömät luottotiedot, emmekä hyväksy Kelan rajoitettuja takauksia. Kotivakuutus vastuuosineen vaaditaan.

Asunto sijaitsee aivan Vaasan ydinkeskustassa korttelin päässä torilta, joten liikenneyhteyden ovat erinomaiset. Talossa on myös autohalli, josta vapautuu paikka sovittaessa (70 €/kk 1.7.2024 alkaen).

Kerro yhteydenotossasi itsestäsi ja asunnontarpeestasi, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikkasi ja asunnontarpeesi kesto! Yhteydenotot ja lisätiedot: ilkka.raatikainen (ä) desnetti.fi, 040 553 2720.

Taloyhtiön kuivaushuone
Taloyhtiön saunaosasto
Taloyhtiön kattosauna
Taloyhtiön pyykkitupa

Tarkistamme luottotieto- ja ulosottorekisterin. Vaadimme vuokralaisiltamme puhtaat luotto- ja ulosottorekisteritiedot. Emme hyväksy Kelan tai kuntien takauksia. Edellytämme kotivakuutusta vastuuosineen. Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.