YKSIÖ Kristianinkatu 8 C, Kruununhaka, Helsinki

Vapautuu 1.6.2024. Kaupasta sovittu.

Neljännen kerroksen kiva, hyväkuntoinen yksiö (21,5 m²) Kruununhaassa. Vuokra 825 €/kk plus vesi plus sähkö kulutuksen mukaan. Rauhallinen sijainti.

Avokeittiö, laminaattitasot, sähköliesi, liesikupu ja jenkkikaappi-mallinen jääkaappipakastin. Koivuparketti, valkoisiksi maalatut seinät, pimennysverho ja sälekaihtimet. Hyvä uudella sivusta täytettävällä pesukoneella varustettu laatoitettu kylpyhuone, jossa lattialämmitys ja pyyhekuivain.

Kylpyhuone on remontoitu talon putkiremontin yhteydessä. Kaikki pinnat, kaapistot ja keittiökoneet on uusittu. Koko talo hyvässä kunnossa, peruskorjattu.

Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään eikä lemmikkieläimiä sallita. Tupakointi on ehdottomasti kielletty.
Kruununhaan ja keskustan palvelut sekä yliopisto ovat lähellä. Vuokraan sisältyy taloyhtiölaajakaista.

Vakuus on kahden kuukauden vuokrakulujen suuruinen, myös henkilötakaus käy. Luottotietojen on oltava virheettömät, emmekä hyväksy Kelan rajoitettuja takauksia.

Kerro yhteydenotossasi itsestäsi ja asunnontarpeestasi, esimerkiksi opiskelu- tai työpaikkasi ja asunnontarpeesi kesto! Yhteydenotot ja lisätiedot: ilkka.raatikainen (ä) desnetti.fi, 040 553 2720.

Tarkistamme luottotieto- ja ulosottorekisterin. Vaadimme vuokralaisiltamme puhtaat luotto- ja ulosottorekisteritiedot. Emme hyväksy Kelan tai kuntien takauksia. Edellytämme kotivakuutusta vastuuosineen. Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.