YKSIÖ Raastuvankatu 19A, Rewell Center, Vaasa

Vuokrattu

Hyväkuntoinen yksiö (23 m2) Rewell Centerin talossa Vaasan ydinkeskustassa, Raastuvankatu 19A, 6. krs; hissi. Sisäänkäynti Rewell Centerin ovesta E.

Vuokra xxx euroa/kk + sähkö kulutuksen mukaan (taloyhtiön sopimus). Taloyhtiö ei peri erillistä vesimaksua tällä hetkellä. Taloyhtiön laajakaista sisältyy vuokraan (25 Mbit/s). Kaukolämpö.

Asunnossa on mattavalkolakattu saarniparkettilattia ja raikkaan valkoisiksi maalatut seinät, keittokomerossa on moderni muovimatto. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Kylpyhuone on kaakeloitu, pesuallas on uusittu massiivipuutason päälle sijoitetuksi ovaalinmuotoiseksi keraamiseksi altaaksi, ja myös wc-istuin on uusittu. Keittiössä on keraaminen liesi, liesikupu, astianpesukone ja tiskiallas massiivipuutasoineen, astianpesukoneen taso on mosaiikkilaatoitettu. Putkiremontti on tehty vuonna 2012 ja ikkunat on uusittu vuonna 2020. Mitään suuria remontteja ei ole nyt tiedossa.

Taloyhtiössä on ylimmässä kerroksessa sauna (merikin pilkottaa suurelle terassille) ja varastokomerot. Kellarikerroksessa on pyykkitupa, kuivaushuone (koneellinen kuivaus) ja autohalli, jossa myös polkupyöräpaikoitusmahdollisuus.

VUOKRATTU

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: D

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen,  gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto,  gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä)  desnetti.fi