YKSIÖ Raastuvankatu 19A, Rewell Center, Vaasa

Hyväkuntoinen yksiö (23 m2) Rewell Centerin talossa Vaasan ydinkeskustassa, Raastuvankatu 19A, 6. krs; hissi. Sisäänkäynti Rewell Centerin ovesta E.

Vuokra XXX euroa/kk + sähkö kulutuksen mukaan (taloyhtiön sopimus). Taloyhtiö ei peri erillistä vesimaksua tällä hetkellä. Taloyhtiön laajakaista sisältyy vuokraan (25 Mbit/s). Kaukolämpö.

Asunnossa on mattavalkolakattu saarniparkettilattia ja raikkaan valkoisiksi maalatut seinät, keittokomerossa on moderni muovimatto. Ikkunoissa on sälekaihtimet. Kylpyhuone on kaakeloitu, pesuallas uusittiin massiivipuutason päälle sijoitetuksi ovaalinmuotoiseksi keraamiseksi altaaksi tammikuussa 2014, wc-istuin uusittiin 2012 taloyhtiön putkiremontin yhteydessä. Asuinhuone, keittokomero ja eteinen on remontoitu joulukuussa 2017. Keittiössä on keraaminen liesi, liesikupu, astianpesukone ja tiskiallas massiivipuutasoineen ja hanoineen.

Taloyhtiössä on ylimmässä kerroksessa sauna (merikin pilkottaa suurelle terassille) ja varastokomerot. Kellarikerroksessa on pyykkitupa, kuivaushuone (koneellinen kuivaus) ja autohalli.

VUOKRATTU

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: D

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen,  gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto,  gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä)  desnetti.fi