YKSIÖ Pietarinkatu 15 B Ullanlinna, Helsinki

VUOKRATTU

Tyylikkäästi, korkeatasoisin materiaalein uudistettu yksiö (24 m2)  Ullanlinnassa, hissitalon 6. kerroksessa. Vuokra xxx euroa/kk + vesimaksu 25 €/hlö/kk + sähkö kulutuksen mukaan (arvio noin xx €/kk; vuokranantajan sähkösopimus, tasaus vuosittain).

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on valopeili, tammihyllyt, Alessin hanat sekä taitettavat tilaa säästävät suihkuseinät.

Kauniissa valkoisessa designkeittiössä on massiivitammitasot, integroidut Siemens-kodinkoneet sekä Alessin hana. Keittiössä on keraaminen liesitaso ja yhdistelmäuuni: kiertoilmauuni/mikroaaltouuni/grilli. Musta retrotyylinen jääkaappi on uusittu heinäkuussa 2021.

Seinässä on valmiina taulutelevision seinäteline. Säilytystilana massiivitammisella liukuovella varustettu vaatekaappi, erillinen seinään kiinnitetty vaatekaappi, kaappeja keittiössä ja eteisen oven yläpuolella sekä tilava laatikosto työtason huoneenpuoleisella sivulla. Ulkoseinän entinen viileäkomero on muutettu valaistuksi hyllyköksi. Varustukseen sisältyvät myös sälekaihtimet, erillinen pimennysrullaverho sekä katto- ja seinävalaisimet. Asuinhuoneessa on parkettilattia (tammimosaiikkia), eteisen ja kylpyhuoneen lattiat on laatoitettu.

Taloyhtiössä on pesutupa sisäpihan piharakennuksessa ja varastotilaa sekä ullakolla että taloyhtiöön kuuluvan sisäpihan asuinrakennuksen kellarissa. Kaukolämpö.

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: D

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen, gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto, gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä)  desnetti.fi