YKSIÖ Malmönkatu 1 A, Vaasa

Vuokrattu

Erittäin hyväkuntoinen yksiö Vaasan keskustassa (Hietalahdessa): 33 m2, keittiö, parveke, 4. krs, vuokra *** euroa/kk + vesiennakkomaksu ** €/hlö (vesimittari) + sähkö kulutuksen mukaan  (vuokranantajan sähkösopimus). Taloyhtiön laajakaista (50 Mbit/s) sisältyy vuokraan.

Asunnossa on saarniparketti ja valkoisiksi maalatut seinät. Sälekaihtimet, keittiössä rullaverho. Pienehkö kylpyhuone on laatoitettu.

Taloyhtiössä myös sauna, pesutupa (sis. iso ja pieni pesukone, kuivauskaappi ja mankeli) sekä tilava pyörävaja. Pihassa on myös runsaasti lämpöpistokkeella varustettuja autopaikkoja (maksu taloyhtiön perimän maksun mukaisesti). Hissikin on. Kaukolämpö.

Tilava – sopii hyvin myös kahdelle! Asunnossa on todella tilava, valoisa huone ja valoisa, tilava keittiö, josta käynti parvekkeelle; keittiössä mm. remontin yhteydessä uusittu jääkaappi (jenkkikaappi), liesi ja liesituuletin. Vaaleasävyinen kylpyhuone. Eteisessä on peili, naulakko ja kolme kiinteää vaatekomeroa yläkaappeineen. Porraskäytävässä voi aistia hyvinhoidettua viisikymmenluvun tyylikkyyttä: kyseessä on Viljo Rewellin suunnittelema talo suojellussa miljöössä.

Vuokrattu

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: D

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen,  gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto,  gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä)  desnetti.fi