YKSIÖ Kauppapuistikko 16 A, Vaasa

Vuokrattu

Erinomaisessa kunnossa oleva yksiö (22 m2) aivan Vaasan ydinkeskustasta: Kauppapuistikko 16 A, 4. krs (hissi). Vuokra xxx euroa/kk + sähkö- ja vesimaksu kulutuksen mukaan (vuokranantajan sähkösopimus; vesimittari). Taloyhtiön laajakaista sisältyy vuokraan (25 Mbit/s).

Asunnossa on uudet keittiökaapistot, astianpesukone, keraaminen liesi, jää-/pakastinkaappi (ns. jenkkikaappi) ja vaatekaappi; raikkaan valkoisiksi maalatut seinät sekä mattavalkolakattu saarniparkettilattia. Tilava lasitettu eteläparveke.  Mahdollisuus myös talon kellarissa sijaitsevaan autohallipaikkaan (taloyhtiön perimän mukaisesti, 66 €/kk). Täysin uusitussa, kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on myös lattialämmitys ja pyyhekuivain.

Taloyhtiössä on autohalli sekä tilava pyörävaja. Ylimmässä kerroksessa on sauna, pyykkitupa ja koneellinen kuivaustila, harraste-/nikkarointihuone sekä jätti- ja tavallinen mankeli. Kaikki palvelut muutaman askeleen päässä ihan lähellä: mm. useita kauppoja naapurustossa ja tori kivenheiton päässä. Talon alakerrassa ja sisäpihalla on useita pikkuliikkeitä.

Koko taloyhtiö on täysin remontoitu vuoden 2011 aikana: mm. uudet vesi- ja viemäriputket, sähköt ja antenniverkko, patteritermostaatit, parvekkeet, julkisivu- ja sisäpiharemontti, uusitut hissit… Voisi sanoa, että taloyhtiössä on yli vuoden kestäneen täysremontin aikana uusittu kaikki mahdollinen. Myös kaikki asunnon pinnat ja varustus on uusittu 2011-2012. Kaukolämpö.

Vuokravakuus yhden kuukauden vuokrakulujen suuruinen tai henkilötakaus. Ei KELAn tai kunnan rajoitettuja takauksia. Voidaan tarvittaessa vuokrata myös osittain kalustettuna.

Vuokrattu

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: E

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen,  gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto,  gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä)  desnetti.fi