Rantakatu 26-27 ylimmän kerroksen asunto 112 m2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

Rantakadulla tulossa myyntiin tai vuokrattavaksi huippukuntoinen ylimmän, viidennen kerroksen asunto esteettömin merinäköaloin. Yhtiöjärjestyksen mukaan 4(5) huonetta ja keittiö, 112 m2. Seinissä vaaleat, hillityt tapetit olohuoneessa, makuuhuoneessa ja ruokailuhuoneessa, muualla valkoinen maali. Tammiparketti (hollantilainen ladonta). Toimiva takka.

Täysin remontoidussa asunnossa on yli kymmenmetrinen lasitettu länsiparveke (myös kaihtimet). Laatoitetussa modernissa mustavalkoisessa kylpyhuoneessa on sekä erillinen suihku että valumarmoriamme ja paikka pesukoneelle, spektroliittitasot.

Keittiö on remontoitu vuonna 2021. Keittiössä on Sneideron kaapit, Gaggenaun uuni ja mikroaaltouuni, Siemensin astianpesukone; induktioliesi ja jääkaappi lähes käyttämättömät. Kivilattia.

Erillinen vaatehuone ja runsaasti kaappitilaa. Liukuoviset kaapit peileineen on teetetty paikoilleen asunnon remontin yhteydessä, mutta parketti jatkuu ehjänä kaappien alle, joten ne ovat haluttaessa myös siirrettävissä. Kaikissa huoneissa on katon rajassa taulukiskot, joten seinissä ei ole lainkaan taulujen jättämiä reikiä.

Taloyhtiössä on takkahuoneella varustettu sauna- ja uima-allasosasto. Pysäköintipaikkoja on hyvin, runsaasti vuokrattavia tolppapaikkoja takapihan puolella ja maksuttomia kadunvarsipysäköintipaikkoja kadun varressa. Autotalleihin on lyhyehkö jono.

Avara pohjaratkaisu. Päätyasunto, näkymät kolmeen suuntaan. Parvekkeelta upeat merinäköalat.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Johanna Ahopelto ja Ilkka Raatikainen, etunimi.sukunimi@desnetti.fi