Rantakatu 26-27 ylimmän kerroksen päätyasunto 112 m2

MYYDÄÄN TAI VUOKRATAAN

Rantakadulla tulossa myyntiin tai vuokrattavaksi (vuokra 1450 €/kk + vesi ja sähkö kulutuksen mukaan) huippukuntoinen ylimmän, viidennen kerroksen asunto esteettömin merinäköaloin. Yhtiöjärjestyksen mukaan 4(5) huonetta ja keittiö, 112 m2. Seinissä vaaleat, hillityt tapetit olohuoneessa, makuuhuoneessa ja ruokailuhuoneessa, muualla valkoinen maali, eteishallissa valkoinen, tiilinen tehosteseinä. Tammiparketti (hollantilainen ladonta), sisäänkäynnissä harmaa laatta, jossa kompassikuvio keskellä. Toimiva avotakka.

Täysin remontoidussa asunnossa on yli kymmenmetrinen lasitettu länsiparveke (myös kaihtimet). Laatoitetussa modernissa mustavalkoisessa kylpyhuoneessa on sekä erillinen suihku että valumarmoriamme ja paikka pesukoneelle, spektroliittitasot.

Keittiö on remontoitu vuonna 2021. Keittiössä on Sneideron kaapit, Gaggenaun uuni ja mikroaaltouuni, Siemensin astianpesukone; induktioliesi ja jääkaappi lähes käyttämättömät. Tammitasot, kivilattia.

Erillinen vaatehuone ja runsaasti kaappitilaa. Liukuoviset kaapit peileineen on teetetty paikoilleen asunnon remontin yhteydessä, mutta parketti jatkuu ehjänä kaappien alle, joten ne ovat haluttaessa myös siirrettävissä. Kaikissa huoneissa on katon rajassa huonetta kiertävät taulukiskot, joihin taulut voi ripustaa siimoilla, joten seinissä ei ole lainkaan taulujen jättämiä reikiä.

Maadoitettuja pistorasioita sekä kattovalaisinrasioita on lisätty nykypäivän tarpeisiin. Kaikissa asuinhuoneissa on kattovalaisimen/-valaisinten lisäksi ikkunoiden yläpuolella verhokapalla suojattu loisteputkivalaisin, joka antaa hyvän, häikäisemättömän valon huoneeseen. Edullinen taloyhtiölaajakaista sisältyy vastikkeeseen.

Taloyhtiössä on takkahuoneella varustettu sauna- ja uima-allasosasto. Pysäköintipaikkoja on hyvin, runsaasti vuokrattavia tolppapaikkoja takapihan puolella ja maksuttomia kadunvarsipysäköintipaikkoja kadun varressa. Autotalleihin on lyhyehkö jono.

Avara pohjaratkaisu. Päätyasunto, näkymät kolmeen suuntaan. Parvekkeelta on upeat merinäköalat, ja vaikkapa auringonlaskuja sekä uudenvuodenilotulitusta voi seurata mukavasti omalta parvekkeelta.

Kaikki keskustan palvelut ovat kävelyetäisyydellä. Kirjastoauto pysähtyy talon edessä puiston puolella, ja Keskussairaalaan on vain muutaman minuutin kävelymatka. Talo sijaitsee Rantakadun rauhallisessa päässä.

Ota yhteyttä ja kysy lisätietoja!

Johanna Ahopelto ja Ilkka Raatikainen, etunimi.sukunimi@desnetti.fi