KAKSIO Malmönkatu 1 A, Vaasa

Vuokrattu

Hyväkuntoinen, remontoitu kaksio (37 m2) Vaasan keskustassa (Hietalahdessa). Vuokra xxx €/kk plus vesi- ja sähkömaksu kulutuksen mukaan (vesimittari, ennakko xx €/kk; vuokranantajan sähkösopimus). Taloyhtiön laajakaista (50 Mbit/s) sisältyy vuokraan. Kaukolämpö. Asunnossa on olohuone, parvekkeellinen makuuhuone, keittiö, kylpyhuone ja pieni vaatehuone; 4. krs (hissi).

Keittiössä on uusitut jää-pakastinkaappi ja liesi, alkuperäiset paikalleen rakennetut keittiökaapistot on kunnostettu talon rakennusaikakauden tyyliä kunnioittaen. Valkoiseksi maalattu kaksio on remontoitu ja asunnossa on laminaattilattia, kylpyhuoneessa on klinkkerit.

Olohuoneeseen mahtuu hyvin esimerkiksi sohva ja ruokapöytä, makuuhuoneeseen sopii myös parisänky. Viemäriputkiremontti on tehty vuonna 2013 ja käyttövesiputkiremontti vuonna 2014. Samalla uusittiin hanat ja wc-istuin. Kylpyhuoneeseen mahtuu tarvittaessa oikein pieni, kapea pesukone (liitäntä on).

Taloyhtiössä on myös keväällä 2020 täysin uudistettu sauna, pesutupa (sis. iso ja pieni pesukone, kuivauskaappi ja mankeli) sekä pyörävaja. Mahdollisuus autopaikkaan (lämpöpistoke).

Porraskäytävässä voi aistia hyvinhoidettua 1950-luvun tyylikkyyttä; käytävät maalattiin talon tyylin mukaisesti vuonna 2014. Kyseessä on Viljo Rewellin suunnittelema talo suojellussa miljöössä.

Malmönkatu 1A:sta matkaa kävellen:
Vaasan yliopisto tasan 3 km
VAMK 3,1 km
Hanken 1,7 km
Åbo Akademi 2,3 km
Vamia 900 m
tori 1,2 km
lähin Sale Korsholmanpuistikko 700 m

Vuokrattu

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: D

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen, gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto,  gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi