ASUNTO 71 m2 Kauppapuistikko 16 A, Vaasa

Viihtyisä, erinomaisessa kunnossa oleva 1-3 h + avokeittiö + kylpyhuone + vaatehuone + lasitettu eteläparveke aivan Vaasan ydinkeskustasta: Kauppapuistikko 16 A, 6. krs. Vuokra xxxx euroa/kk + sähkö- ja vesimaksu kulutuksen mukaan (vuokranantajan sähkösopimus, vesimittari). Mahdollisuus tarvittaessa kellarikerroksen autohallipaikkaan (taloyhtiön perimän maksun mukaan, 66 euroa/kk vuonna 2021). Taloyhtiön laajakaista sisältyy vuokraan (25 Mbit/s). Asunnon huonejakoa on mahdollista muokata kaapistoilla.

Asunnon koko on n. 71 m2. Erittäin hyvät kodinkoneet, mm. remontin yhteydessä uusitut integroitu uuni ja induktioliesitaso sekä rosterinen liesituuletin, LG-astianpesukone ja LG:n rosterinen side-by-side-kylmäkeskus (jääpalakone). Kiiltovalkoiset keittiökaapit ja -laatikostot rosteritankovetimin, massiivipuiset työtasot, upotettu pyöreä pesuallas. Paljeovi.

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on valumarmorikylpyamme, Alessin keraaminen designpesuallas, -hana ja -wc-istuin, pesukoneliitäntä, REJ-designin pyyhekuivain sekä lattialämmitys. Kaikki kylpyhuoneen kalusteet on uusittu loppuvuonna 2011.

Asunnossa on mattavalkolakattu saarniparkettilattia, raikkaan valkoisiksi maalatut seinät sekä uudet, tilavat komerot. Eteissisäänkäynti on laatoitettu.

Taloyhtiössä on autohalli sekä tilava pyörävaja. Ylimmässä kerroksessa on maksuttomat sauna, pyykkitupa ja koneellinen kuivaustila, harraste-/nikkarointihuone sekä jätti- ja tavallinen mankeli. Kaukolämpö.

Kaikki palvelut ovat muutaman askeleen päässä ihan lähellä: mm. useita kauppoja naapurustossa ja tori liikkeineen kivenheiton päässä. Talon alakerrassa ja sisäpihalla on useita pikkuliikkeitä.

Koko taloyhtiö on täysin remontoitu vuoden 2011 aikana: mm. uudet vesi- ja viemäriputket, sähköt ja antenniverkko, patteritermostaatit, parvekkeet, julkisivu- ja sisäpiharemontti, uusitut hissit… Voisi sanoa, että taloyhtiössä on yli vuoden kestäneen täysremontin aikana uusittu kaikki mahdollinen. Myös kaikki asunnon pinnat ja varustus on uusittu vuosina 2011-2012 ja asunto on erinomaisessa kunnossa.

Huoneistoa voi yhtiöjärjestyksen mukaisesti käyttää joko asuntona tai toimistona. Viime vuosina huoneisto on ollut kodinomaisena toimistona, mutta se on helposti muunnettavissa valoisaksi asunnoksi.

VUOKRATTU

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: E

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen, gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto, gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi