STUDIOASUNTO 71 m2 Kauppapuistikko 16 A, Vaasa

VUOKRATTU

Viihtyisä, erinomaisessa kunnossa oleva 1-2 h + avokeittiö + kylpyhuone + vaatehuone + lasitettu eteläparveke aivan Vaasan ydinkeskustasta: Kauppapuistikko 16 A, 6. krs. Vuokra XXX euroa/kk + sähkö- ja vesimaksu kulutuksen mukaan (vuokranantajan sähkösopimus, vesimittari). Kaukolämpö. Mahdollisuus tarvittaessa kellarikerroksen autohallipaikkaan (taloyhtiön perimän maksun mukaan, 66 euroa/kk vuonna 2023). Taloyhtiön laajakaista sisältyy vuokraan (25 Mbit/s). Asunnon huonejakoa on mahdollista muokata kaapistoilla.

Asunnon koko on n. 71 m2. Erittäin hyvät kodinkoneet, mm. remontin yhteydessä uusitut integroitu uuni ja induktioliesitaso sekä rosterinen liesituuletin, LG-astianpesukone ja LG:n rosterinen side-by-side-kylmäkeskus (jääpalakone). Kiiltovalkoiset keittiökaapit ja -laatikostot rosteritankovetimin, massiivipuiset työtasot, upotettu pyöreä pesuallas. Paljeovi.

Kauttaaltaan laatoitetussa kylpyhuoneessa on valumarmorikylpyamme, Alessin keraaminen designpesuallas, -hana ja -wc-istuin, pesukoneliitäntä, REJ-designin pyyhekuivain sekä lattialämmitys. Kaikki kylpyhuoneen kalusteet on uusittu spa-henkisesti.

Asunnossa on mattavalkolakattu saarniparkettilattia, raikkaan valkoisiksi maalatut seinät sekä siirrettävissä olevat, tilavat vaatekomerot, lisänä myös vaatehuone. Eteissisäänkäynti on laatoitettu.

Taloyhtiössä on autohalli sekä tilava pyörävaja. Ylimmässä kerroksessa ovat maksuttomat sauna, pyykkitupa ja koneellinen kuivaustila, harraste-/nikkarointihuone sekä jätti- ja tavallinen mankeli.

Kaikki palvelut ovat muutaman askeleen päässä ihan lähellä: mm. useita kauppoja naapurustossa ja tori sekä ostoskeskus Rewell liikkeineen kivenheiton päässä. Talon alakerrassa ja sisäpihalla on useita pikkuliikkeitä.

Koko taloyhtiö on täysin remontoitu: mm. uudet vesi- ja viemäriputket, sähköt ja antenniverkko, patteritermostaatit, parvekkeet, julkisivu- ja sisäpiharemontti, uusitut hissit… Voisi sanoa, että taloyhtiössä on yli vuoden kestäneen täysremontin aikana uusittu kaikki mahdollinen. Myös kaikki asunnon pinnat ja varustus on uusittu ja asunto on erinomaisessa kunnossa.

Asunnon taloyhtiölaajakaistan nopeutta vuokralainen voi halutessaan laajentaa omalla kustannuksellaan, tosin nykyinenkin vuokraan sisältyvä nopeus on erittäin hyvä. Asuntoon tulee valokuitu.

Huoneistoa voi yhtiöjärjestyksen mukaisesti käyttää joko asuntona tai toimistona. Viime vuosina huoneisto onkin ollut sekä kodinomaisena toimistona että valoisana asuntona.

VAPAA

ENERGIATEHOKKUUSLUOKKA: E

Vuokrausehdot

  • Vaadimme häiriöttömät luottotiedot vuokralaisiltamme.
  • Asunnoissamme ei myöskään saa tupakoida, eikä pitää lemmikkieläimiä.
  • Kotivakuutus vastuuosineen edellytetään.
  • Tarjoamme viihtyisän ja hyväkuntoisen vuokra-asunnon.
  • Ei Kelan tai kuntien takauksia.

Tiedustelut:

 Ilkka Raatikainen, gsm 040 553 2720
 Johanna Ahopelto, gsm 040 553 2721
 etunimi.sukunimi (ä) desnetti.fi