TAIVAANRANNANMAALAUKSESTA PILKUNVIILAUKSEEN

Otamme vastaan suuria ja pieniä tekniskaupallisia haasteita. Innostumme strategioiden kehittämisestä tuottamaan ennennäkemätöntä kilpailukykyä esimerkiksi alueelle tai organisaatiolle. Yhtä hyvin kiinnostumme mukavista pikkuhommista kuin vaikkapa houkuttelevan ilmoituksen laatimisesta tai asiakaslehden kokoamisesta.

Viimeaikaisia referenssejämme ovat yritysten ja yhteisöjen strategia- ja markkinointisuunnitelmaprojektit. Vaasan kaupungille laadimme seudun innovaatiostrategian, matkailustrategian, elinkeinopoliittisen ohjelman sekä WorkPlace-projektin työperäisestä maahanmuutosta. Wärtsilälle toteutimme Intranet-projektin ja erilaisille yhteiskunnallisille yhdistyksille olemme toteuttaneet lehtiä, julkaisuja, historiateoksia, www-sivuja ja mainoksia; yliopistoille ja korkeakouluille esitelmiä, luentoja ja arviointia sekä pienyrityksille visuaalisen ilmeen kehittämistä ja erilaisia räätälöityjä sovelluksia.

Toimitusjohtaja Ahopellon erityisosaamisalueita ovat markkinointi, verkostotoiminta ja design management. Varatoimitusjohtaja Raatikainen on perehtynyt erityisesti liiketoiminnan johtamiseen sekä innovaatio- ja verkostotoimintaan.