ME TOTEUTAMME

Koulutamme asiantuntijoita ja johtajia, luennoimme yhdessä tai erikseen, räätälöimme koulutuspakettimme asiakkaamme tarpeita vastaaviksi. Toimivan verkostomme kautta pystymme toteuttamaan mitä erilaisimmat osaamisalueemme toimeksiannot.

Tarjoamme markkinointiviestintäpalveluita, tutkimusta, kehittämistä ja koulutusta. Etenkin design managementista, verkostotoiminnasta ja innovaatiotoiminnasta meillä on vankka kokemus. Samoin yrityksessämme on kokemusta niin yritysten kuin koulutus- ja kehittämisorganisaatioiden tuloksekkaista yhteistyöhankkeista.

DesNetti Oy:stä löytyy apu moneen tarpeeseen: toteutamme mm. esitteitä, mainoksia, lehtiä, logoja ja etikettejä. Laadimme tieteellisiä ja kaupallisia tutkimuksia ja järjestämme asiakkaan tarpeisiin räätälöityjä isoja ja pieniä koulutustilaisuuksia niin Vaasassa kuin kauempanakin.